Karriär

På Libera jobbar vi för att ge dig möjligheten att upptäcka din sanna potential, oavsett var i karriären du befinner dig. Nedan kan du läsa mer om vilka karriärvägar vi erbjuder.

Jobba som konsult

Som konsult är du anställd av Libera och jobbar hos någon av våra kunder. Du får möjligheten att prova på olika arbetsplatser och utveckla din kompetens samtidigt som du bygger på din erfarenhet.

 

Vi erbjuder främst jobb inom logistik och produktion och har vår utgångspunkt i Stockholmsområdet och Mälardalen. Våra konsultchefer är skickliga på att coacha och vägleda dig i ditt jobbval och du träffar din konsultchef varje vecka. Det ska vara smidigt och skönt att vara anställd som konsult hos Libera. Bland våra uppdrag möter du olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklas och bygger på ditt CV.

En trygg anställning med stora karriärmöjligheter

Vi är branschmedlemmar hos Almega, som har avtal med samtliga förbund, inom LO på kollektivsidan samt med Unionen på tjänstemannasidan. Som konsult hos Libera omfattas du därmed av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, semester, försäkringar och pension. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare, men fler möjligheter att skapa din karriär som just du vill. Att vara på arbetsplatser i varierande storlek och med olika inriktning innebär att du utvecklar din yrkeskunskap och träffar massor av människor som i sin tur har breda kontaktnät. Det är inte ovanligt att våra konsulter erbjuds anställning på de företag de är inhyrda hos.

Skön kultur

På Libera ska du som medarbetare känna att uppdragen du är är verksam på är stimulerande, spännande och utvecklande! På Libera råder en kultur där det är högt i tak och vi alla jobbar tillsammans för att nå goda resultat oavsett om det är för kandidat, medarbetare eller kund. Vi är ett målmedvetet gäng som gärna utvecklar och utmanar varandra. Du trivs och drivs av att uppfylla våra kunders förväntan utifrån vår prestationskultur som är en del av vårt dna. Oavsett om du arbetar i någon av våra kunders verksamheter eller är en del av ett specialistteam, så kommer nyfikenhet och initiativförmåga snabbt leda till ökat ansvar och nya utmaningar.