Sommarbemanning med Libera

Varför ska du välja Libera för sommarbemanning?

Att hantera semesterperioder för alla anställda kan vara både tidskrävande och energikrävande för dig som ansvarar för personalfrågor. Utöver att hitta rätt personal måste du också säkerställa att ditt företags leverans- samt servicekvalitet bibehålls på en hög nivå.

Med Libera som din samarbetspartner för sommarbemanning får du tillgång till kvalificerad personal inom industri- och logistiksegmenet och flexibla lösningar som anpassas efter era specifika behov. Dessutom bidrar ni till att skapa sommarjobb för andra, vilket är en extra bonus i sammanhanget.

Fördelar med sommarbemanning från Libera

Tidsbesparande – mer fokus på din kärnverksamhet: Rekrytering är en tidskrävande process. Genom att använda Liberas som sommarbemanningspartner får du professionell hjälp samtidigt som du frigör värdefull tid för att fokusera på företagets kärnverksamhet.

Kostnadseffektivt – minska risken för felrekrytering: Sommarbemanning med Libera är ett kostnadseffektivt alternativ. Genom att undvika felrekryteringar minimerar ni onödiga kostnader och risker för företaget.

Skräddarsydda lösningar efter dina behov: Vi förstår att varje företag har unika behov. Därför anpassar vi våra bemanningslösningar för sommaren efter just era krav och önskemål, oavsett om ni behöver personal under en kortare period eller hela sommaren.

Professionell hjälp genom hela processen: Vi kan hjälpa till med hela eller delar av rekryteringsprocessen beroende på era önskemål. Ni väljer själva vilka delar av processen ni vill involvera er i, och vi anpassar oss efter era behov och önskemål.

Vilka yrken kan Libera hjälpa till att sommarbemanna?

Vi erbjuder sommarbemanning inom en rad olika yrken och roller för att möta era behov och krav. Några exempel på yrken vi kan hjälpa till att bemanna under sommaren inkluderar:

  • Truckförare
  • Montörer
  • CNC-operatörer
  • Tekniker
  • Produktionsledare
  • Lagerarbetare
  • Orderadministratörer
  • Logistikkoordinatorer
  • Transportplanerare
  • Chaufförer
Ansvariga kontaktpersoner
Lukman Redzepaj
Sales Manager – Region Öst
Caroline Von Büren
Sales Manager – Region Mitt

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!

Expertis inom sommarbemanning

Med Liberas sommarbemanningstjänst kan du vara säker på att era behov blir tillgodosedda och att ni får den kompetenta personal ni behöver för att hålla verksamheten igång under semestertider.

Sommarbemanning med Libera är en smidig process. Först kontaktar ni oss genom formuläret, vår chattfunktion eller telefon. Vi återkopplar inom 24 timmar för att boka ett avstämningsmöte där vi diskuterar era behov och tar fram en skräddarsydd bemanningsplan. I bemanningsprocessen ingår allt från att definiera kravprofiler och genomföra tester till att kontrollera referenser och genomföra slutintervjuer.

Tips från Libera för dig som kund att tänka på kring sommarbemanning!

När ni tar in sommarvikarier är det viktigt att inkludera dem som en del av arbetsgruppen från början. Vi uppmuntrar till att skapa en inkluderande miljö där sommarvikarierna ges möjlighet att känna sig som en del av teamet och där de blir insatta i företagets rutiner och förväntningar.

När det gäller avtal, försäkringar och säkerhetsrutiner under sommarperioden, kan ni lita på att vi tar hand om allt detta. Vi ser till att all personal är anställd enligt korrekta anställningsformer och att de är väl informerade om era säkerhetsrutiner och hur de ska agera vid eventuella incidenter.

Vår målsättning är att erbjuda flexibla och produktiva lösningar som möter era behov och säkerställer att er verksamhet fortsätter att drivas smidigt även under semestertider. Med Libera som din kompetenspartner kan ni känna er trygga och fokusera på din kärnverksamhet medan vi tar hand om sommarbemanningen åt er.